In dit blog vind je het laatste nieuws en de nieuwste trends over alles wat met trouwen te maken heeft. Van het huwelijksaanzoek tot aan de bedankjes, alles komt aan bod. Mis je iets? Laat het weten en misschien schrijf ik er wel over!

Een piano huren tijdens aanzoek

Een romantisch aanzoek helemaal compleet maken? Dan hoort daar misschien wel muziek bij! Jullie favoriete nummer(s) of een nummer wat je aan haar moet denken. Dit is zeker dé manier om jouw huwelijksaanzoek uniek en persoonlijk te maken!

Je aanzoek plannen, zo groot als je dit zelf wilt

Een perfect aanzoek plannen , kan best lastig zijn. Misschien heb je nog geen idee wat het beste bij jullie past of misschien heb je er wel een voorstelling van gemaakt, maar heb je geen idee hoe je het allemaal voor elkaar gaat krijgen en gaat regelen.

Champagne, cocktails of beide?

Het proost momentje. Met de familie toasten op jullie ja-woord. Maar ga je voor de klassieke champagne of ga je voor heerlijke cocktails? Een lijst met heerlijke campagne-cocktails vind je hier.

Een huwelijksaanzoek? Zo doe je dat!

Jij wilt de meest belangrijkste vraag gaan stellen van misschien wel je leven. Je stelt deze vraag (als het goed is maar één keer. Dan moet het natuurlijk wel goed gebeuren én heel speciaal zijn

Waarom jullie bruiloft een weddingplanner verdiend

Jullie gaan trouwen, superleuk natuurlijk, maar meestal heb je dat niet eerder gedaan en dat betekent dus dat alles voor jullie nieuw is. Van het plannen van de gehele dag tot het bijhouden van het budget is niet iets wat je zomaar doet. Daarom is het zo fijn om een weddingplanner in de armen te kunnen nemen.