Een aanzoek met kerst? Hier vind je 6 ideeën!

Je bekijkt nu Een aanzoek met kerst? Hier vind je 6 ideeën!

De kerst- en feestdagen zijn een van de mooiste en romantische dagen van het jaar. De dagen geven iets magisch. Helemaal als het sneeuwt. En daar kun je goed gebruik van maken! Want wat is er nu romantischer dan een aanzoek tijdens kerst? Ben jij van plan om jouw grote liefde ten huwelijk te vragen, dan zijn de kerstdagen een van de meest romantische dagen van het jaar!  

Kun je wel wat hulp gebruiken bij een romantisch idee, dan staan hieronder wat ideetjes op een rij. Mocht je hulp nodig hebben bij de organisatie ervan, laat het gerust weten! Of je nu gaat voor groots uitpakken of voor klein, maar fijn. Voor ieder stel is er het perfecte aanzoek.  

Aanzoek van de kerstman  

Vind jij het niet erg om je te verkleden? Doe dan je aanzoek verkleed als kerstman. In een park, het winkelcentrum of vlak bij haar werk, waar ze elke dag langs wandelt. Zorg dat haar vriendinnen haar een dagje meenemen om te winkelen of lekker bij te kletsen en wanneer ze langs lopen, ga jij op je knieën. Vergeten doe je dit aanzoek zeker niet en het geeft ook nog eens leuke en grappige fotomomenten.  

Adventkalender aanzoek
Door: Torsten Dettlaff

Advent kalender  

Maak je eigen advent kalender. Koop allerlei kleine cadeautjes of stop er allerlei mooie herinneringen in die jouw aanstaande elke dag uit een vakje mag halen. Als grote kers op de taart zit in het laatste vakje de ring. Om zeker te weten dat ze niet stiekem kijkt, kun je het beste de ring op het allerlaatste moment in het vakje stoppen, zodat de verrassing er niet van af is.  

Kerstmarkt  

Er zijn vele kerstmarkten, zoals in Valkenburg of Dordrecht. Ook Duitsland heeft mooie kerstmarkten die zelfs wat groter zijn als die in Nederland. Ga er lekker een weekendje tussenuit in bijvoorbeeld Keulen of Düsseldorf. Stel vervolgens jouw grote vraag bij bijvoorbeeld de grote kerstboom of ga samen een rondje schaatsen en stel daar je vraag. 

aanzoek kerst bij kerstmarkt
aanzoek cadeautje
Door: Any Lane

Kerstcadeautje  

Het is natuurlijk het seizoen van het geven. En wat is er nu leuker om te geven (en te krijgen) tijdens kerst dan een aanzoek? Pak het doosje van de verlovingsring mooi in of maak het wat speelser door het doosje in een doosje, in een doosje, in een doosje te doen. Zo bouw je lekker de spanning op.  

Kerstlichtjes  

Ben je heel erg geduldig en kun je een dag vrij regelen terwijl ze weg is? Dan kun je helemaal uitpakken door het hele huis te versieren met kerstverlichting. Spel in de tuin (of op het dak) de vraag of ze met je wil trouwen. Dan kan ook nog eens heel de buurt meegenieten van jouw romantische kerstaanzoek. 

Bij de kerstboom  

Je kunt op zoveel romantische manieren een aanzoek bij de kerstboom doen. Zo kun je dit al doen tijdens het uitzoeken van de kerstboom. Omringd met verschillende soorten kerstbomen en de geur van dennennaalden, waarna je heerlijk een kop warme chocolademelk kunt drinken. Je kunt natuurlijk ook tijdens het versieren van de kerstboom doen en een kerstbal aan haar aangeven waar de vraag op gesteld staat. Ook kun je de ring zelf in de boom hangen of in een ornament stoppen. Er zijn kerstballen waar je iets in kunt stoppen, zoals een ring.  

aanzoek bij de kerstboom
Door: Dejan Krstevski

Heb jij er wat ideeën uit kunnen halen voor jouw perfecte aanzoek tijdens kerst? Kun je wel wat hulp gebruiken bij een van deze ideeën of wil je een aanzoek helemaal op maat, neem dan snel contact op en we gaan er een prachtig aanzoek van maken. 

Geef een antwoord