Een piano huren tijdens jullie ceremonie

Je bekijkt nu Een piano huren tijdens jullie ceremonie
Foto door : Joel Uribe

De ceremonie is een van de meest romantische momenten van de bruiloft. Jullie geven elkaar het Ja-woord, spreken de geloftes uit en in de meeste gevallen is er romantische muziek aanwezig. Deze muziek kan op verschillende manieren worden afgespeeld, maar het uniekste en misschien wel het mooiste is toch als jullie livemuziek hebben. Dit heeft vele voordelen en geeft net dat beetje extra! In sommige gevallen kun je er voor kiezen om een piano te huren tijdens de ceremonie.

Niet alle locaties hebben een piano staan. In de meeste gevallen als je een muzikant inschakelt hebben ze een muziekinstrument mee, maar het kan zijn dat jullie een familielid hebben die graag iets voor jullie wilt spelen . In dat geval is het mogelijk om een piano te huren tijdens de ceremonie.  Weten jullie al welke muziek jullie willen tijdens de ceremonie? Bekijk hier eens wat inspiratie!

Samenwerking  

Samen met muziekwinkel Joh.deHeer zorgen we ervoor dat er een prachtige piano staat tijdens jullie ceremonie. Ik zorg ervoor dat jullie de piano krijgen die jullie graag willen en zij zorgen ervoor dat de piano op de juiste tijd op de locatie staat, dat ze deze ophalen en dat de piano er spik en span uit ziet en gestemd is. Zo hebben jullie nergens meer omkijken naar.  Doordat Joh.deHeer een eigen bezorgdienst heeft, is het erg flexibel in te plannen. Handig, want elke bruiloft heeft zijn eigen begintijden!

Soorten piano’s  

Joh.deHeer verhuurd verschillende soorten piano’s. Zo valt er te kiezen tussen een akoestische of een digitale piano. De digitale piano is qua prijs erg aantrekkelijk. Omdat de piano veel lichter is, is het makkelijker om te vervoeren. Daarnaast hoeft de piano ook niet gestemd te worden. Dat maakt dat deze piano voordeliger is dan de andere opties. Bij een akoestische piano is het voordeel dat het een uniek en authentiek geluid heeft!

akoestische piano huren

Willen jullie meer weten over deze samenwerking of over de verhuur? Laat het vooral weten! Ik vertel jullie graag meer over de mogelijkheden. Hebben jullie nog inspiratie nodig voor muziek? Bekijk dan eens de Spotify afspeellijsten van Proost Bruiloften.  Hier vinden jullie oneindig veel nummers voor bijvoorbeeld de ceremonie, maar ook voor jullie openingsdans!