Een piano huren tijdens aanzoek

Je bekijkt nu Een piano huren tijdens aanzoek

Om jouw grote liefde te verrassen zijn er zoveel mogelijkheden. Om een romantisch aanzoek helemaal compleet te maken, hoort daar misschien wel muziek bij! Jullie favoriete nummer(s) of een nummer wat je aan haar moet denken. Dit is zeker dé manier om jouw huwelijksaanzoek uniek en persoonlijk te maken! Om deze aanzoek extra persoonlijk te maken kun je een piano huren voor livemuziek.

Jouw grote vraag maak je helemaal compleet met livemuziek! Door een piano en muzikant in te huren tijdens jouw aanzoek, creëer je een sfeer die zo romantisch is dat ze wel ja moet zeggen. Ik kan je helpen om een locatie te vinden, de piano te regelen en een romantische setting neer te zetten, waarbij jij alleen hoeft te denken aan hoe je de grote vraag gaat stellen. Samen met Joh.deHeer werk ik samen om voor jou een prachtige piano neer te zetten op locatie. Zij bezorgen de piano op locatie en halen deze na jouw aanzoek weer op. Uiteraard wordt deze piano ook van tevoren gestemd. Zo heb jij er geen omkijken naar. Hieronder vind je de soorten piano’s waar je uit kunt kiezen.  

Soorten piano’s  

Joh.deHeer verhuurd drie soorten piano’s. De meest voorkomende is een ‘upright piano’. Deze soort piano is een akoestische, staande piano. Deze is in zwart of wit hoogglans in te huren. Een andere optie is een digitale piano. Deze piano is qua prijs erg aantrekkelijk. Omdat de piano veel lichter is, is het makkelijker om te vervoeren. Daarnaast hoeft de piano ook niet gestemd te worden. Dat maakt dat deze piano voordeliger is dan de andere opties. Daarnaast is de elektrische piano van klank bijna niet te onderscheiden van een akoestische piano. De laatste optie waaruit gekozen kan worden is een prachtige vleugel. Een vleugel tijdens je aanzoek, laat een grote indruk achter! Wanneer je voor de vleugel kiest, moet je er rekening mee houden dat deze ook erg veel ruimte in beslag neemt en het dus wel moet passen waar jij het zou willen.

Ervan overtuigd dat een piano bij jouw prachtige aanzoek past? Laat me je helpen! Ik zorg er samen met Joh.deheer voor dat het een aanzoek wordt om nooit te vergeten! Neem contact op en laat me weten hoe ik je verder kan helpen! Nog ideeën nodig voor romantische muziek? Check dan eens de Spotify lijsten van Proost Bruiloften.

Geef een antwoord