Te druk? Schakel dan een persoonlijke assistent in!

Je bekijkt nu Te druk? Schakel dan een persoonlijke assistent in!

Een bruiloft plannen kost heel veel tijd en werk. Iedereen kan daar wel wat extra hulp bij gebruiken. Hier kun je familie, vrienden of kennissen voor inschakelen, maar je kunt ook je eigen persoonlijke assistent inhuren! Zo hoef je geen tijd van bekende te vragen die misschien minder tijd ervoor hebben. Zo heb je iemand klaar staan wanneer jij het nodig hebt.

Maar hoe werkt het nu eigenlijk? Doordat ik als persoonlijke assistent (tijdelijk) wat taken van je overneem, is er voor jou alle tijd om bezig te zijn met de dingen die je leuk vindt om te doen of die de hoogste prioriteit hebben. Handig, want als je in tijdsnood zit of de bijzaken niet meer van de hoofdzaken kunt scheiden, dan help ik jou daar een handje mee. Door me te focussen op die kleine dingen waar jij je niet druk over wilt maken, wordt jij zoveel mogelijk ontlast en wordt er rust gecreëerd. Zo kun jij optimaal functioneren!  

En ik ben op zoveel manieren inzetbaar! Er is een eindeloze lijst aan taken die ik voor je kan doen. Wat dacht je van het schrijven van uitnodigingen of enveloppen (met een leesbaar en net handschrift 😉 ) . Of afspraken inplannen met leveranciers. Ook kan ik dingen ophalen, zoals jurken, pakken, taart, bloemen en ga zo maar door. Maar ook het boeken van een hotel, vlucht of taxi draai ik mijn hand niet voor om.  

Doordat er zoveel taken mogelijk zijn, is het ook mogelijk om mij op verschillende momenten in te zetten. Je kan me tijdens de bruiloft inzetten om mensen te ontvangen en hun plaats te wijzen. Of je kan me inzetten voordat de bruiloft begint voor de opbouw of versiering van de locatie. Mocht je daar geen hulp bij nodig hebben dan kun je me inzetten aan het begin van het plannen van je bruiloft om offertes aan te vragen. Maar ook tijdens het plannen van de bruiloft kun je me inzetten voor het versturen van de ‘save the dates’ of uitnodigingen. Kortom, heel veel werk kun je aan mij toevertrouwen!

En iedereen kan hiervoor bij mij terecht! Niet alleen bruidsparen, maar ook weddingplanners of evenementenlocaties die wel wat extra hulp kunnen gebruiken. Meer info over dit veelzijdige pakket vind je hieronder:  

Meer informatie of een kennismakingsgesprek inplannen? Dat kan! Neem snel contact op en laat weten wat ik voor je kan doen.

Geef een antwoord