Een rode draad voor je bruiloft, ‘advies kan nooit kwaad!’

Je bekijkt nu Een rode draad voor je bruiloft, ‘advies kan nooit kwaad!’

Je eigen bruiloft organiseren is onwijs gaaf om te regelen. Inspiratie opdoen door websites af te struinen, magazines doorspitten voor de perfecte locatie en op bezoek bij allerlei leveranciers. Maar bij het organiseren van je bruiloft komt er ook veel op je pad waarbij je misschien wel wat tips, adviezen of een rode draad kunt gebruiken. Een of meerdere adviesgesprekken kunnen hierbij van pas komen. Hierbij komen vele aspecten kijken en ik zal je vertellen wat je allemaal bij een adviesgesprek kunt verwachten!  

Iedere achtergrond, ieder verhaal en ieder bruidspaar is anders. Dit betekent dus ook dat elk adviesgesprek anders is en dat er verschillende vragen aan bod komen. Wat het ene bruidspaar allemaal al weet, weet een ander misschien nog niet. Daarom is het adviesgesprek helemaal naar jullie wensen aangepast. Met alle persoonlijke en specifieke vragen kunnen jullie bij mij terecht. Voorafgaand aan het adviesgesprek hebben we een kort (en vrijblijvend) kennismakingsgesprek. Zo kom ik alvast wat meer over jullie en de bruiloft te weten en vertel ik wat meer over mijzelf.  

Tijdens het adviesgesprek kunnen allerlei onderwerpen aan bod komen. Zo kun je de gehele dag met me doornemen om te kijken of je nog iets vergeten bent of dat je ergens niet aan hebt gedacht. Maar weet je niet zo goed waar te beginnen met de gehele organisatie, dan geef ik jullie een rode draad waarmee je aan de slag kunt. Onderwerpen die aan bod kunnen komen zijn het budget, het maken van een draaiboek, de gastenlijst, waar je aan moet denken als je een locatie boekt, wat je wanneer moet regelen en zo zijn er nog veel meer onderwerpen.  

Als het nodig is, kunnen jullie meerdere gesprekken inplannen. Mochten jullie dan nog ergens tegen aan lopen, dan kunnen jullie bij mij terecht. Daarnaast maak ik voor jullie een persoonlijke opzet van het draaiboek. Daardoor hebben jullie meer tijd voor het plannen en hoeven jullie deze alleen aan te passen en in te vullen waar nodig.  

Nadat we het adviesgesprek hebben gehad, ontvangen jullie van mij een verslag met daarin alles wat we hebben besproken. Daarbij stuur ik nog een aantal tips en tricks wat we nog niet hadden besproken tijdens ons gesprek. Ook stuur ik een lijst met passende leveranciers, zodat jullie gericht op zoek kunnen gaan. Zo hebben jullie een persoonlijk overzicht die jullie later nog eens terug kunnen lezen en met een gerust hart jullie perfecte dag kunnen plannen.  

Benieuwd of jullie wel wat advies kunnen gebruiken? Neem dan contact op!  

Geef een antwoord