Een romantische picknick | aanzoek bij zonsondergang

Je bekijkt nu Een romantische picknick | aanzoek bij zonsondergang

Op een prachtige open plek in het recreatiegebied de Bergse Heide werd een romantisch plekje gecreëerd. De reden hiervoor? Een prachtig aanzoek tijdens een romantische picknick. Met sfeervolle kaarsen, een bos bloemen, heerlijke lekkernijen en natuurlijk een prachtige verlovingsring is dit aanzoek helemaal geslaagd. 

Net voordat de zon onderging, mocht James op zijn knieën. Met een liefdevol koppel waarvan de liefde afspatte en wat heerlijke lekkernijen was het een picknick om niet meer te vergeten!

Huwelijksaanzoek Corona
Picknick Aanzoek

Leveranciers:  

Organisatie & Styling: Proost Bruiloften
Fotograaf:  Prenten & Kiekjes
Verlovingsring: Juwelier Verhoef 
Haar & Make-Up:  Amy Tweed 
Locatie:  De Bergse Heide

 

Meer over de locatie:  

De Bergse Heide, in Bergen op Zoom, is een prachtig natuur/ recreatiegebied. Tussen de heide, bij het water of in het bosgebied zijn voorbeelden voor mooie, romantische plekjes waar je een picknick kunt houden en een aanzoek kunt plannen. Deze plek is tevens te gebruiken als prachtige trouwlocatie. 

Lijkt een aanzoek op deze manier je wel wat of ben je benieuwd naar de vele mogelijkheden? Ik kan je verder helpen. Neem contact op via een van de kanalen en laat me weten hoe je jouw perfecte aanzoek voor je ziet! 

Geef een antwoord