Styled shoot | Trouwen met een Delftsblauw tintje

Je bekijkt nu Styled shoot | Trouwen met een Delftsblauw tintje

Donderdag 30-07-20 was het eindelijk zover. Mijn eerste styled shoot vond plaats en wat hadden we een leuk en bijzonder thema! Iets wat je niet vaak ziet en een lekker Nederlands tintje. De styled shoot was volledig in het Delftsblauw!

Het was een prachtige dag. Het zonnetjes scheen en midden op de dag was het misschien wel net wat te warm om in de kas te zijn, maar de voorbereidingen moesten toch echt worden gedaan. Gelukkig was de shoot ’s avonds, zodat het iets koeler was om de shoot te fotograferen.

In de shoot zijn drie momenten gefotografeerd. Een ceremoniesetting, de taart en toast en een dinersetting. Al deze momenten brengen onderstaande beelden.

En wat was het een fijne shoot. Met dank aan alle leveranciers die hebben meegewerkt aan dit idee! We hebben er veel van kunnen leren en zijn dan ook erg blij met het resultaat.

Leveranciers:

Organisatie & styling: Proost Bruiloften
Bloemen & styling: De Wilgenroos
Fotograaf: Prenten & Kiekjes
Trouwringen: Circles Trouwringen
Trouw- & menukaarten: Ik blijf je trouw
Trouwjurk: My vintage boudoir
Servies: Heinen Delftsblauw
Model:  Rozemarijn Scheenhart 
Muziek: Wieke Aantjes
Kapper: Suzanne Pruysers 

IMG_6946
IMG_6912
IMG_7064
Styled shoot Delftsblauw
IMG_7238-2

Zoals je kunt zien in deze styled shoot, is er heel veel mogelijk met Delftsblauw! Benieuwd naar wat ik voor jullie kan betekenen? Kijk dan eens verder bij mijn diensten of neem contact op!

Geef een antwoord