HELP! We hebben (nog) geen ceremoniemeester! | Last-Minute ceremoniemeester inschakelen

Je bekijkt nu HELP! We hebben (nog) geen ceremoniemeester! | Last-Minute ceremoniemeester inschakelen

Help! Je bent voor een dilemma komen te staan. Je ceremoniemeester of weddingplanner is plotseling ziek of je bent helemaal vergeten dat je wel een ceremoniemeester kunt gebruiken om de dag zelf de touwtjes in handen te houden. Want zelf hebben jullie daar op dat moment echt geen zin in. Want het takenpakket van een ceremoniemeester is veelzijdig en er is veel organisatorisch vermogen voor nodig. Het kan ook zijn dat je op korte termijn je bruiloft wilt organiseren. Schakel last-minute een ceremoniemeester in die jullie kan helpen in korte termijn.

Ik kan voor jullie op dat moment veel betekenen. Want ook al is het kort van tevoren, een ceremoniemeester brengt rust en orde bij het bruidspaar. Het is belangrijk om snel te handelen, zodat alle puntjes op de i komen te staan. Wat ik voor jullie ga doen?

Allereerst beginnen we met een kennismakingsgesprek. Hoe ziet jullie bruiloft eruit, wat zijn jullie verwachtingen van mij en welke taken willen jullie dat ik uit handen neem. Zo kort van tevoren neem ik ook gelijk de checklist met jullie door met de essentiële taken en details. Wat hebben jullie al gedaan, welke belangrijke punten moeten er nog worden afgehandeld en wie zijn jullie leveranciers. Vervolgens als jullie besluiten dat ik voor jullie als ceremoniemeester aan de slag kan, dan begin ik met het draaiboek en neem ik contact op met de leveranciers om de gemaakte afspraken door te nemen, zodat we op een lijn zitten.

Als last-minute ceremoniemeester is het onvermijdelijk dat er onderweg enkele uitdagingen zijn. Misschien komt er een onverwachte regenbui, is er een vertraging in de levering van bloemen of is er een klein misverstand met betrekking tot het schema. Dit is waar mijn improvisatie- en aanpassingsvermogen in het spel komen. Ik zorg ervoor dat ik rustig blijf en een creatieve oplossing bedenk om de situatie op te lossen zonder de feestvreugde te bederven. Zo wordt jullie dag een groot succes!

Last minute hulp nodig? Aarzel niet om contact op te nemen! Wie weet tot snel!

Geef een antwoord