Een prachtig aanzoek op Valentijnsdag

Je bekijkt nu Een prachtig aanzoek op Valentijnsdag
Foto door: Criativithy

14 februari, het is bijna zover en dan mag je weer extra lief zijn voor je geliefde! Tegenwoordig is de dag wat commercieel. Toch vindt iedereen het leuk om op deze dag extra verrast te worden. Wil jij iets speciaals organiseren en ben je wel klaar voor de grote stap. Dan is een aanzoek op Valentijnsdag hartstikke romantisch! Denk jij erover na om jouw huwelijksaanzoek tijdens Valentijnsdag te plannen? Dan ben je met de volgende tips in ieder geval goed voorbereid!  

Begin op tijd  

Een aanzoek bedenken en regelen, daar gaat veel tijd in zitten. Begin dan ook niet op het allerlaatste moment. Bedenk van tevoren wat je wilt gaat doen, hoe je dit wilt gaan doen en zorg dat je de juiste spullen in huis hebt om het tot een onvergetelijk aanzoek te maken. Zo maak je het aanzoek onvergetelijk en wordt het ook voor jezelf leuk en levert het veel minder stress op.  

Zet het in jullie agenda  

Zorg ervoor dat jouw aanstaande niet ineens op de grote dag al iets gepland heeft staan. Regel met haar werk dat ze vrij is, of geef aan dat jullie die dag iets leuks gaan doen, dat ze er zelf ook al rekening mee houdt om de dag vrij te houden.  

Maak het bijzonder  

Valentijnsdag zelf is misschien dan wat commercieel, maar dat betekent niet dat jullie aanzoek niet fantastisch kan worden. Zorg ervoor dat het aanzoek helemaal bij jullie past en dat je er iets bijzonders en romantisch van maakt. Kun je helemaal niks bedenken voor jouw aanzoek? Geen probleem! Ik kan je helpen. We plannen een afspraak in voor een brainstormsessie en na 2 dagen krijg jij een aantal aanzoek ideeën aangeleverd. Vervolgens kunnen we aan de slag om dit plan helemaal uit te werken en tot in de puntjes te verzorgen.  

Laat het vastleggen  

Niks is leuker dan aan iedereen te laten zien hoe jullie aanzoek was en een terugblik te hebben voor de rest van jullie leven. Jullie zijn op het moment zelf veel te druk met hele andere dingen, dus laat het door iemand vast leggen. Mocht je je aanzoek bij mij plannen, maak ik ook nog eens de foto’s, zo is alles tot in de puntjes geregeld en heb je een mooi aandenken voor later. Zo heb je een mooi totaalpakket.  

Vergeet de ring niet! 

Een van de belangrijkste dingen van een aanzoek is een ring, ook tijdens Valentijnsdag! Ga naar de juwelier en kies een ring uit die jouw geliefde mooi vindt. Zorg dat het de juiste maat is en dat deze op tijd wordt geleverd, zodat je niet met lege handen staat tijdens de grote vraag. Ben je bang dat je de ring niet goed kan verstoppen en dat ze erachter komt? Haal de ring dan uit het doosje, zodat het kleiner van formaat is.  

Niet alleen met Valentijnsdag kun je deze tips gebruiken. Het hele jaar rond kunnen deze tips goed van pas komen. En ben je toch iets wat te laat begonnen en kun je wel wat hulp gebruiken. Laat het vooral weten. Ik sta graag voor je klaar om je te helpen met jouw perfecte aanzoek!

Geef een antwoord