Jouw Valentijn verrassen tijdens Corona | 7 ideeën

Je bekijkt nu Jouw Valentijn verrassen tijdens Corona | 7 ideeën

Het is weer bijna zover, Valentijnsdag. De dag dat je jouw geliefde in het zonnetje wilt zetten. Maar hoe we dat doen, dat is nog maar de vraag in deze tijd. Wil jij jouw Valentijn verrassen met iets super romantisch tijdens Valentijnsdag, maar weet je niet zo goed waar te beginnen door al het gedoe rondom Corona? kijk dan eens naar de volgende ideeën.  

1. Iets lekkers  

Bij heel veel bakkers kun je nu terecht voor heerlijke dingen voor Valentijn. Sommige hebben speciale koekjes, andere hebben weer taartjes. Wil jij jouw Valentijn verrassen, maar kun je niet langs? Er zijn ook heel veel soorten heerlijkheden die door de brievenbus passen. Denk maar aan  brownies bijvoorbeeld. Mocht je het liever wat persoonlijker willen maken, kun je natuurlijk ook zelf iets lekkers bakken.  

2. Romantische versiering  

Wil jij graag alles geven. Versier dan jullie slaap-, woon- of badkamer helemaal in de sfeer van Valentijn. Denk aan rozenblaadjes (echte of neppe), hartjesballonnen in alle soorten en maten, slingers of confetti. Je kunt het zo gek niet bedenken of het bestaat. Geen zin om het zelf te versieren of heb je geen idee waar je moet beginnen? Laat het vooral weten, ik kan je hierbij helpen!  

3. Bloemen zijn ALTIJD goed

Vind je een bloemetje wat cliché? Dat is het niet! Veel mensen zijn altijd verrast als ze een bloemetje ontvangen. Daarnaast hebben bloemen vaak een betekenis. Wil je niet voor de populaire rozen gaan, ga dan voor mooie tulpen die staan voor de liefde (rode zelfs voor ware liefde). En vindt je alleen bloemen toch wat saai, doe er dan nog iets bij.

Valentijn Corona
Door: Proost Bruiloften

4. Een lief kaartje  

Valentijnsdag is dé dag waarop je kan uitspreken wat je echt voelt voor iemand. Hoe kan dat beter dan met een leuk kaartje. Kies een kaartje wat helemaal bij jullie past of precies zegt wat jij voelt. Laat vervolgens je gevoel spreken en schrijf op wat je het allerliefst tegen jouw geliefde wilt zeggen.  

5. Boek een nachtje weg  

In deze tijd komen de muren van je huis eigenlijk wel op je af. Gelukkig zijn de hotels gewoon open. Weliswaar met maatregelen, maar het blijft toch heel romantisch. Boek een nachtje weg in een hotel met mooi uitzicht, of als je groots uit wil pakken een prachtige suite met jacuzzi of sauna in de kamer. Heb je een kamer geboekt? Vraag aan het personeel of het mogelijk is om de kamer te versieren met rozenblaadjes. Zo creëer je een heerlijke romantische sfeer in jullie hotelkamer.  

6. Romantisch etentje 

Zijn jullie een stel dat graag lekker uit eten gaat of in het algemeen graag lekker eet, dan zijn er ook genoeg ideeën om thuis iets romantisch neer te zetten. De hele dag kan wel gegeten worden. Begin ’s ochtends met een uitgebreid ontbijt op bed of verzorg een heerlijke brunch en zet ’s avonds een romantisch diner voor twee op tafel met meerdere gangen. Wil je liever niet de standaard etentjes, maak het dan gezellig op de grond met kussentjes en kleedjes en maak er een picknick van met allerlei kleine hapjes die van jullie beide favoriet zijn.  

Ben je toch niet zo van het kokkerellen? Veel restaurants bezorgen in deze tijd aan huis. Check of jullie favoriete restaurant dit ook doet en bestel daar al jullie favoriete gerechten.  

7. De grote vraag 

Zijn jullie al een langere tijd bij elkaar en weet je zeker dat jullie de rest van jullie leven bij elkaar willen zijn. Dan is het stellen van de big question op Valentijnsdag de ultieme verrassing! Ga op zoek naar een verlovingsring, een locatie en bedenk wat je gaat zeggen en ga met Valentijnsdag op een knie en stel die grote vraag.  

Je Valentijn vindt deze ideeën, als Corona voorbij is, vast ook helemaal geweldig! Vind je de ideeën leuk, maar heb je geen flauw idee waar je moet beginnen? Laat het me weten, ik denk graag met je mee.  

Geef een antwoord