Een kennismakingsgesprek, wat houdt het in?

Je bekijkt nu Een kennismakingsgesprek, wat houdt het in?

Voordat we beginnen aan de voorbereidingen van de bruiloft is het belangrijk om elkaar eerst beter te leren kennen. Jullie hebben waarschijnlijk een idee gekregen van wie ik ben, doordat jullie een kijkje hebben genomen op de website. Maar jullie hebben nog veel vragen over wat ik voor jullie kan beteken en of we wel een persoonlijke klik hebben. Daarom willen jullie een afspraak maken voor het kennismakingsgesprek! 

 Het kennismakingsgesprek is geheel vrijblijvend en kan plaats vinden bij mij op kantoor of bij jullie thuis. Wat jullie prettig vinden, is voor mij het allerbelangrijkst (uiteraard staat er een kopje koffie of thee klaar)! Wanneer de afspraak staat zal het een gesprek zijn van tussen de twee à drie en een half uur. Dat is veel, maar we moeten ook veel te weten komen over elkaar!   

Tijdens het gesprek hoor ik graag wat de verwachtingen, wensen, ideeën en gedachten zijn. Ook hoor ik graag of er misschien bijzonderheden zijn waar we rekening mee moeten houden. We hebben het over het budget, hoe de ideale dag eruitziet en of er dingen zijn die jullie absoluut niet willen. Daarnaast vertel ik wat meer over mijzelf en wil ik wat meer over jullie persoonlijk weten. Zo hebben we aan het eind van het kennismakingsgesprek een goed beeld van elkaar.  

Als alles duidelijk is, er een goed beeld van mij is en ik een goed beeld van jullie heb, kunnen jullie alle informatie even laten bezinken en bijkomen van het gesprek. Wanneer jullie bij mij aangeven voor mij te kiezen dan (doe ik een vreugdedansje) zorg ik ervoor dat jullie een offerte en de algemene voorwaarden van mij krijgen toegestuurd. Deze bevat de wensen van de dienstverlening die jullie in gedachte hebben. Vervolgens ga ik voor jullie aan de slag met de taken en wensen waarvoor ik ben ingeschakeld. Dat kan zijn: een planning maken of op zoek naar leveranciers.  

Meer weten over de pakketten? Ga dan naar deze link. Een kennismakingsgesprek inplannen? Ook dat kan!

Geef een antwoord