Niks is leuker dan een blijvende herinnering van jullie aanzoek. Zo kun je de aankondiging heel leuk delen op de sociale media en jullie kunnen de rest van jullie leven terugkijken op de mooie foto’s en het verhaal delen met de kinderen of kleinkinderen. Dan is het begrijpelijk dat je jouw huwelijksaanzoek wilt laten fotograferen.

Het doen van een aanzoek is natuurlijk hartstikke spannend. Op het moment zelf heb jij geen tijd om een foto te maken, dus is het fijn als iemand dat voor jullie kan doen. Denk er maar aan hoe leuk het is om de reactie van het moment terug te kunnen zien.  

Naast het zijn van een weddingplanner, vind ik het ook onwijs leuk om te fotograferen. Dit is vooral een hobby, waarin mijn hoofdonderwerp natuur- en reisfotografie is. Maar een aanzoek vastleggen, daar draai ik mijn hand ook niet voor om. Daarom vind ik het leuk om, naast het aanzoek te plannen, ook het huwelijksaanzoek voor jullie te fotograferen. Dat maakt dat bij het pakket ‘Het perfecte Aanzoek’ niet alleen het aanzoek tot in de puntjes geregeld wordt, maar ook dat ik een blijvende herinnering voor jullie vastleg. 

Tot het moment zelf zal ik onopgemerkt jullie aanzoek vastleggen. Nadat de grote vraag gesteld is, zullen we nog een aantal romantische foto’s maken waarbij jullie en de ring centraal staan. Ik zorg ervoor dat jullie de tien beste foto’s zo snel mogelijk geleverd krijgen (uiterlijk binnen twee werkdagen), zodat jullie de aankondiging kunnen delen met vrienden en familie. Zo krijg je een mooi totaalpakket, van begin tot eind, waar alles tot in de puntjes geregeld is. 

Wil je meer informatie over dit pakket, of ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Kijk dan eens verder bij de pakketgegevens en aarzel niet om contact op te nemen. 

 

Foto's door Proost Bruiloften: