Waarom jullie bruiloft een weddingplanner verdiend

Je bekijkt nu Waarom jullie bruiloft een weddingplanner verdiend
Foto door: Sincerely Media

Superleuk, jullie gaan trouwen!  Meestal heb je dat niet eerder gedaan en dat betekent dus dat alles nieuw is. Van het plannen van de gehele dag tot het bijhouden van het budget is niet iets wat je zomaar doet. Daarom is het zo fijn om een weddingplanner in de armen te kunnen nemen.

Bruidsparen denken vaak, ‘maar dat kan ik ook zelf’ of ‘een weddingplanner kost veel geld en dat geld kunnen we uitgeven aan andere dingen’. Natuurlijk is dat mogelijk, maar is daar tijd voor naast die fulltime baan? En is het zeker dat aan alles gedacht is en jullie niet iets zijn vergeten of in tijdnood komen? Daarnaast is het nog steeds mogelijk om dingen te regelen ondanks dat je een weddingplanner hebt ingeschakeld. Daar kunnen afspraken over gemaakt worden waarbij jullie zelf de leuke dingen uit kunnen kiezen.

Wanneer jullie een weddingplanner inschakelen, zorgen jullie er, voor jezelf, voor dat de dag stressvrij verloopt. En ja, er zal wat gezonde spanning zijn, maar dat is logisch! Ik zorg er voor dat het bruidspaar wordt ontzorgt in alles. Dat geldt niet alleen voor de dag zelf, maar ook voor alle voorbereidingen. Ik zorg ervoor dat jullie je alleen druk kunnen maken om de leuke dingen, zoals een trouwpak- en jurk kiezen en het eten proeven voor het diner.

Er zijn tijdens de voorbereidingen van een bruiloft zoveel dingen waar je rekening mee moet houden. Het contact onderhouden met de gasten over of ze aanwezig zullen zijn of ze allergieën hebben en of ze stukjes willen doen en deze moeten dan ingepland worden en doorgegeven aan de leveranciers. Daarnaast houd ik rekening met het budget, maak ik een draaiboek, de tafelschikking en houd rekening met onvoorziene zaken.

Ook op de dag zelf zijn er genoeg zaken die geregeld moeten worden. Als jullie daar iemand voor vragen binnen de contacten dan moet de persoon dat wel kunnen. Is diegene een chaoot, nooit op tijd of komt afspraken niet na, dan is diegene misschien niet de juiste keus.  Een perfecte dag vraagt een enorme verantwoordelijkheid. Dat betekent dat de persoon die jullie vragen er bij vele momenten niet bij zal zijn, omdat er van alles geregeld moet worden op het moment dat jullie aan het genieten zijn.

Een ander belangrijk detail wat niet vergeten mag worden is dat ik altijd neutraal ben. Meestal vind je familie het geen probleem om jullie te vertellen hoe zij het graag zien en hun mening te delen, terwijl je daar niet altijd op zit te wachten. Mijn mening doet er niet toe als ik jullie bruiloft plan. Voor mij doet het er toe wat jullie vinden en daar zal ik dan een eerlijk en realistisch beeld bij schetsen en vertellen of de plannen daadwerkelijk mogelijk zijn.

Het belangrijkste is dat jullie de voorpret van het huwelijk ervaren zonder enige stress en dat jullie en de gasten een onbezorgde en onvergetelijke dag zullen hebben.

Geef een antwoord