Jouw huwelijksaanzoek tijdens Corona

Je bekijkt nu Jouw huwelijksaanzoek tijdens Corona
Foto door: Jesús Alonso Arias

Niet alleen worden er veel bruiloften uitgesteld of anders gevierd in tijden van corona. Wanneer je een aanzoek in de planning hebt staan, moet dat helemaal omgegooid worden of worden uitgesteld. Helaas is het niet meer mogelijk om dit groots te doen met vrienden en familie erbij, maar gelukkig zijn er nog genoeg andere romantische ideeën die wel nog kunnen tijdens Covid-19. Want de liefde is toch iets waar we ons aan vast moeten houden in deze onzekere tijd. En waar zit nou meer liefde in dan in een huwelijksaanzoek? 

Advies of hulp nodig bij het uitwerken van een idee. Laat het vooral weten! Proost Bruiloften is op vele manieren bereikbaar en staat altijd voor jou paraat!  Maak nu ook gebruik van deze speciale corona-actie! 

Als je het klein wilde houden en het thuis of in privékringen wilde vragen dan is er nog hartstikke veel mogelijk en zal er misschien niets veranderen. Maar vind je het mooi om een aanzoek te doen wat gepast is bij corona. Misschien omdat het je terug doet denken aan die vreemde en onwennige tijd, waarin jullie wel wat romantiek konden gebruiken, dan staan hieronder een aantal romantische tips om jouw liefde ten huwelijk te vragen:

  • Span een groot spandoek in de tuin of op een weiland, of ergens waar er veel plaats is. Laat vervolgens een drone uitvliegen die jouw liefde bestuurd en stel op deze manier de vraag;
  • In deze tijden is Zoom erg populair. Eigenlijk om vergaderingen mee te houden, maar je kunt het ook gebruiken voor het aanzoek. Nodig alle vrienden en familie uit om dit plan te smeden. Zorg ervoor dat ze een shirt met woorden aan hebben, of letters, waarmee je de grote vraag kunt stellen;
  • Vraag je liefde ten huwelijk met een reclamevliegtuig. Het is groots en opvallend, maar je moet er wel voor zorgen dat het gezien wordt en dat jullie buiten zijn. Met een beetje geluk ziet het hele dorp jouw romantische vraag. En wil je het niet met een vliegtuig doen, kan het ook via de krant of haar favoriete tijdschrift. 
  • Verf de grote vraag op het raam! Hiervoor kun je plakkaatverf gebruiken, wat makkelijk afwasbaar is. Wil je dat de vraag van buitenaf gelezen kan worden, is het handig om dit in spiegelbeeld op het raam te schilderen. Als je geliefde dan thuis komt van werk, is het gelijk duidelijk en kunnen alle buren jullie door het raam feliciteren (of de felicitaties op het raam schrijven).
  • Je hebt het vast al een aantal keer voorbij zien komen voor verjaardagen, maar dat kan heel goed voor jullie huwelijksaanzoek. De drive trough! Schakel weer hulp in familie of vrienden en plak op een aantal auto’s de woorden of letters en laat de auto’s voorbijrijden of parkeer de auto’s zo, dat de zin in een keer zichtbaar is. 
  • Wil je het op een speciale plek doen in het openbaar is dat op dit moment super romantisch. Het is veel minder druk op straat, waardoor je die plek misschien wel helemaal voor jezelf hebt en er een groot gebaar van kunt maken.

Een speciaal aanzoek plannen tijdens corona? We houden rekening met alle maatregelen. Wil jij jouw idee uitwerken, maar heb je nou geen idee waar je moet beginnen? Laat mij je helpen! Ik heb voor alles een oplossing en kan je helpen bij ieder aanzoek. Bekijk onderstaand pakket voor meer informatie: 

Geef een antwoord