Het financiële plaatje van een bruiloft is niet het meest romantische deel, maar wel erg belangrijk! Je denkt namelijk aan een bepaald budget en je wilt je daar graag aan houden. Bij Proost Bruiloften houden we van eerlijkheid en transparantie, ook over de kosten, zodat jullie een duidelijk beeld hebben van wat jullie kunnen verwachten. Daarin proberen we een zo duidelijk mogelijk beeld te schetsen zodat jullie niet voor verrassingen komen te staan.

De kosten bij Proost Bruiloften zijn erg wisselend en dat komt door meerdere redenen. Omdat er diverse pakketten worden aangeboden, is het moeilijk om er een vast prijskaartje aan te hangen. Proost Bruiloften werkt met pakketten per dienst. Maar we kunnen ook alles op maat maken. Wanneer alles op maat is, werken we met een uurtarief. Dit uurtarief wordt berekend aan de hand van de hoeveelheid werk wat wordt verricht. Dit kan voor ieder bruidspaar anders zijn.

Elk bruidspaar is anders en elke bruiloft is anders. Dat maakt het erg leuk, maar dat maakt werken met een standaard tarief niet gemakkelijk. Wanneer jij/jullie op een (vrijblijvend) kennismakingsgesprek komen, kom ik meer over jullie te weten en geven jullie aan wat jullie verwachtingen van mij zijn en wat jullie graag willen dat ik voor jullie doe. Aan de hand van deze kennis, kan ik bepalen hoeveel werk en tijd hierin zit en kan ik een passende offerte voor jullie maken.

Hieronder vind je meer informatie over de kosten per pakket. Mocht je meer informatie willen over de kosten bij Proost Bruiloften, kun je ook altijd contact opnemen