Kosten Persoonlijke Assistent

Een persoonlijke assistent kan veel taken voor jullie uit handen nemen. Dit kan een uitkomst zijn, wanneer er nog veel moet gebeuren en je de bijzaken uit handen wilt geven, zodat jullie je kunnen focussen op de belangrijkste zaken. Zo kun je een persoonlijke assistent inschakelen voor het schrijven van enveloppen, versieren op de grote dag of misschien voor het uitvragen van offertes. Maar wat kost het nu eigenlijk om een persoonlijke assistent in te schakelen?

Omdat ieder bruidspaar zo verschillend is, is het moeilijk een vaste prijs te hanteren. Wat een persoonlijke assistent kost ligt volledig in jullie handen.  Want hoeveel werk wil je dat ik verricht en wat zijn je verwachtingen en je budget? Het is erg belangrijk om hier van tevoren goed over na te denken. Wanneer jullie dan op kennismakingsgesprek komen, kunnen we dit bespreken. Op basis van het gesprek en jullie verwachtingen kan ik inschatten hoeveel tijd er in het werk zit wat jullie uit handen willen geven. Vanuit daar maak ik een offerte die helemaal aan jullie wensen voldoet.  

Proost Bruiloften werkt met verschillende tarieven. Zo is er een vast pakket waarvoor je kunt kiezen, maar er kan ook op maat een pakket worden gemaakt. Deze sluit helemaal aan op jullie wensen en verwachtingen. Bij het pakket ‘Persoonlijke Assistent’ is er keuze in een aantal vaste uren, waarin jullie aangeven wat ik hierin voor jullie kan betekenen.  Door te werken met vaste pakketten zijn de prijzen voordeliger dan wanneer ik werk voor het uurtarief. Uiteraard is het ook mogelijk om mij voor meer uren in te schakelen naast een vast pakket.  

Wil je meer informatie over de verschillende diensten of over de persoonlijke assistent? Kijk dan eens verder bij mijn diensten. Hier staat alles beschreven over de kosten en wat ik daarin voor jullie kan betekenen. Ook mag je altijd even mailen, bellen of een appje sturen wanneer je een vraag hebt. Ik help jullie graag verder!