Kosten adviesgesprek

Wanneer je graag zelf de bruiloft regelt dan is het fijn dat je op een efficiënte manier te werk kunt gaan en je weet waar te beginnen. Door gebruik te maken van een adviesgesprek kom je vaak tot inzichten waar je niet eerder aan had gedacht. Tijdens een adviesgesprek kun je vragen stellen over alles waar je aan denkt en mee zit. Zo kan ik bijvoorbeeld advies geven over hoe je het budget het beste kunt bewaken en kan ik jullie de juiste richting op helpen met het zoeken naar de juiste leveranciers. Doordat ik al met leveranciers heb gewerkt, weet ik wat bij jullie past en kan ik jullie in de juiste richting helpen. De kosten bij een adviesgesprek zijn per weddingplanner verschillend. Daarom is het goed om erover na te denken wat jullie verwachten zijn en budget is. Zo gaan jullie met een duidelijk beeld het gesprek in.

Voor een adviesgesprek nemen we ruim de tijd. De voorbereidingen en de bruiloft zelf vergen veel tijd en daarom is het belangrijk om alle aspecten daarvan te bespreken. Een gesprek kan misschien wel drie uur duren. Zo kan ik alle vragen beantwoorden en alle uitdagingen die jullie ondervinden bespreken. Bij Proost Bruiloften wordt er gewerkt met verschillende tarieven. Zo zijn er vaste pakketten waar je voor kunt kiezen, maar er kan ook op maat een pakket worden gemaakt. Een pakket op maat sluit perfect aan bij jullie wensen en verwachtingen. Ik kijk graag mee naar verschillende mogelijkheden, zodat jullie een bruiloft krijgen om nooit te vergeten. 

Mocht je meer informatie willen over de verschillende diensten of over de kosten van een adviesgesprek, kijk dan eens verder bij mijn diensten. Hier staat alles beschreven over de kosten en wat daarbij inbegrepen zit. Ook mag je altijd even mailen, bellen of een appje sturen wanneer je een vraag hebt. Ik help jullie graag verder!