Bij een bruiloft komt onwijs veel kijken en er moet ontzettend veel geregeld worden. Wanneer jullie beginnen met het plannen van de bruiloft dan hebben jullie vast een bepaald budget in gedachte. Naast dat budget voor de gehele bruiloft, moeten jullie ook nog eens bepalen hoeveel jullie per onderdeel kwijt willen zijn. Dat is lastig en mochten jullie hier niet uit komen, dan kunnen jullie altijd hulp inschakelen! De kosten van de leveranciers kunnen erg uiteenlopen. Daarom is het moeilijk om daar exacte prijzen voor te geven.

Elke leverancier kost geld en elk onderdeel van een bruiloft kost geld. Het is aan jullie om te bepalen welk onderdeel van jullie bruiloft het meest belangrijk voor jullie is. Vanuit daar kunnen jullie gaan bepalen hoeveel jullie kwijt willen zijn voor de verschillende onderdelen. Zo kunnen jullie in de gaten houden of jullie op de goede weg zijn en of jullie niet over budget gaan. Als het dan voorkomt dat jullie met bepaalde onderdelen over budget zijn gegaan, dan kunnen jullie bekijken hoe jullie dit weer recht kunnen trekken en op welk onderdeel jullie gaan besparen. Door prioriteiten te stellen per onderdeel, weten jullie ook wat jullie het meest belangrijke onderdeel vinden en wat niet. Zo vindt het ene bruidspaar het belangrijk dat er een te gek feest komt, maar vindt het andere bruidspaar de trouwringen weer erg belangrijk. Bespreek dat daarom van tevoren met elkaar, zodat jullie bruiloft niet duurder uit zal vallen. 

Onderstaand vinden jullie meer informatie over de kosten van leveranciers. Mochten jullie meer informatie willen over bepaalde leveranciers of ergens vragen over hebben, dan hoor ik dat heel graag.